Participació en el Trailwalker 2024

Enguany hem tornat a participar en el Projecte Trailwalker col·laborant amb Intermón Oxfam.
El repte és doble:
– Esportiu, caminant 100 km d’Olot a Sant Feliu de Guíxols els dies 6 i 7 d’abril.
– Solidari, aportant 1500 € a Intermón Oxfam per a projectes que millorin la qualitat de vida de les persones que viuen en països en situació de desigualtat i pal·liar la pobresa que està causant el canvi climàtic.

Des de l’Escola ens hem fet nostre el projecte, hi hem reflexionat i l’hem treballat a les classes. D’aquesta feina n’ha sortit un llibret amb participació de tots els cursos i que ara us oferim. Els diners que obtinguem aniran destinats a assolir el repte solidari.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
L’equip Ginebró Extrem ha assolit el repte: aquest cap de setmana les nostres caminadores han fet els 100 km entre Olot i Sant Feliu de Guíxols amb l’ajut inestimable de l’equip de suport. Un gran treball d’equip, amb esforç compartit, ple de complicitats i d’il·lusions.
Hem aconseguit també els 1500 € amb la venda dels bufs, del llibret del Trailwalker i aportacions de l’escola, diners que aniran destinats a projectes que millorin la qualitat de vida de les persones que viuen en països en situació de desigualtat i a pal·liar la pobresa que està causant el canvi climàtic.
Una vegada més hem demostrat com a comunitat educativa: famílies, alumnes, mestres… que prioritzem valors com la solidaritat i cooperació.
Moltes gràcies a tothom per la col·laboració!!!