Els de Primària hem aterrat al planeta Globus d’Aigua!!

Aquesta setmana els nens i nenes de Primària hem aterrat al planeta de l’aigua.

Mentre estàvem mirant un vídeo sobre la contaminació de l’aigua i què podem fer per evitar-ho, ha aparegut un senyor una mica estrany que deia ser d’aquest nou planeta. Ens ha explicat que és molt important mantenir l’aigua de tots els mars, riu i llacs neta ja que és una part molt important del planeta Terra.

Després d’aquesta visita tant especial, hem fet una disfressa de mar per poder viure en el planeta Globus d’aigua de la manera més còmode possible.

Finalment, ens hem convertit en cuiners i hem estat fent un gelat de plàtan i iogurt. Que deliciós estava!!

Per últim, aquesta tarda hem estat fent trucs de màgia fent desaparèixer monedes amb gots de plàstic. Ha sigut al·lucinant!

Els d’Infantil ja som al Planeta Globus d’Aigua

Aquesta setmana els astronautes hem marxat del Planeta Fangós i hem arribat al Globus d’Aigua. Ha estat un viatge llarga però divertit, amb algunes turbulències.

Una vegada en aquest planeta, hem parlat de les diferents maneres de refrescar-nos quan tenim molta calor, una d’elles menjant un gelat. Així que, avui, ens hem fet els nostres propis gelats i ens els hem menjat per postres a l’hora de dinar, alguns de maduixa i d’altres de xocolata. Mmm… Què bons que estaven!

A la tarda, continuant amb la mateixa temàtica, hem creat un mòbil amb gotes d’aigua. Per fer-lo, cadascun de nosaltres hem posat la nostra goteta d’aigua i ha quedat espectacular.