Cap al Planeta Fangós…

Aquest dilluns els nens i nenes d’Infantil hem acabat de fer els últims preparatius per enlairar-nos… I, sabeu què? Ja ho tenim tot apunt, així que finalment ha arribat el gran dia. El primer planeta on farem parada serà el Planeta Fangós, en el que possiblement coneixerem els seus habitants. Ahir vam anar d’excursió al bosc, on vam recollir elements de la natura i vam construir cabanyes per si mai haguessin de venir els habitants del Planeta Fangós a la Terra. Ens van demanar aquest favor i nosaltres, encantats i encantades, els hi hem construït. Avui, amb el tacte dels nostres peus hem sentit diferents textures a través d’una passejada sensorial. Què bé ens ho hem passat! I després, hem fet una bona remullada a la piscina…

Els nens i nenes de Primària ja hem començat les colònies!

Bon dia pares i mares!

Ahir els nens i nenes de Primària vam començar les colònies. Després d’una gran caminada vam arribar a la casa de colònies amb moltes ganes de començar a jugar i a fer activitats.

Durant el primer dia vam fer moltíssims jocs i, per superar la calor vam remullar-nos a la piscina de la casa de colònies. S’hi estava d’allò més bé a l’aigua! També vam conèixer un habitant del planeta Fangós que ens va dir que ens ajudaria a salvar el planeta Terra de tota la contaminació i ens va explicar moltes coses interessants del seu planeta. Tenim moltes ganes de tornar-lo a veure.

Després d’un llarg dia vam posar-nos a dormir per agafar moltes forces pel dia d’avui en el que ens esperen moltes més aventures!