La setmana de la llum i els colors ha començat…

Hem començat la setmana al Planeta Espurna, un planeta ple de llums i colors en el qual farem un munt d’experiments.

Els nens i nenes de Primària vam conèixer com es formen els colors a partir dels colors primaris. Va ser un experiment ple d’emoció però hem de tenir paciència per veure els resultats. Què haurà passat? N’haurem creat de nous?

Els d’Infantil, com cada setmana, vam pujar al nostre coet i després d’un llarg viatge vam arribar a aquest nou planeta. Aquesta vegada, a l’espai, vam veure estrelles de color vermell i un núvol de fum, elements que ens van ajudar a saber que ens trobem al planeta del foc.

Al migdia, tant pollastres com astronautes ens vam unir per fer bodypainting amb els colors del foc. Primer, per parelles, vam fer-nos dibuixos els uns als altres. Després simplement vam jugar amb la pintura i els nostres cossos. Per acabar, una dutxeta va ser necessària i, nets i polits, ja estàvem a punt per anar a dinar.

A la tarda, els de Primària vam començar a crear el nostre propi sistema solar, a partir d’uns planetes que vam fer nosaltres mateixos. Els d’Infantil, vam rebre una corona de foc per poder endinsar-nos en aquest meravellós planeta i al voltant d’una foguera vam fer diferents balls típics d’aquest nou Planeta.

Quines ganes tenim tots plegats de continuar experimentant amb el foc, la llum i els colors!