La gran aventura al riu

Ahir els astronautes i pollastres d’Infantil i Primària vam anar d’excursió al Parc Mediambiental de Gualba, per on hi passa el riu Tordera.

Va ser tota una aventura plena d’aigua en la qual vam fer una petita ruta per la vora del riu que ens va portar a un parc on hi vam poder jugar una estona. Després, ens vam posar les sabates de riu i xip-xap, cap a l’aigua! Vam utilitzar lupes i salabrets per explorar la flora i la fauna del riu. Què bé ens ho vam passar! Més tard, ens vam banyar a uns petits gorgs envoltats de natura i vam fer-hi un pícnic.

En arribar a l’escola, els astronautes vam trobar al mig de la classe una carta misteriosa i un potet amb aigua molt salada. La vam llegir i vam descobrir que ens l’havien enviat els habitants del planeta Globus d’Aigua i ens deien que aquest potet ens ajudaria a salvar la Terra. De moment ja en tenim dos, un del Planeta Fangós i l’altre del Planeta Globus d’Aigua…

Quina emoció! Tenim ganes de saber com ho podrem fer per salvar-la.