Quina setmana més divertida…

El Planeta Globus d’Aire ens està agradant molt i la setmana està passant volant… Avui ja dijous i si mirem enrere, quin munt d’activitats hem fet!

Tot treballant l’aire i el vent, dimarts a la tarda vam experimentar amb bombolles gegants. Al principi les monitores ens en van fer unes quantes i vam jugar a caçar-les. N’hi va haver que van marxar volant, volant, volant fins a l’espai. Més tard vam ser nosaltres els que les vam fer i ens en van sortir de ben grans!

Com ja sabeu ens encanten els contes. Així doncs, aquesta setmana hem creat la nostra pròpia història i l’hem escrit a sobre de quatre núvols de cotó fluix, que també hem fet nosaltres mateixos. Si la voleu llegir, la trobareu a la paret de davant de la nostra classe. Esperem que us agradi!

A més a més, avui hem fet un concurs d’aviació. Feia setmanes que parlaven de naus espacials i avions i avui cadascú de nosaltres ha creat el seu. Després, hem hagut de passar unes proves d’aviació per comprovar si realment funcionaven bé i… no us podeu ni imaginar com han volat! Com que som molt bons tècnics d’aviació, ens han donat un diploma!

Demà, per tancar la setmana, anirem al Cosmocaixa i al Planetari. Estem ja impacients perquè arribi el moment!

Primària estem gaudint d’una setmana increïble al planeta Globus d’Aire

Els nens i nenes de Primària ens ho estem passant d’allò més bé al planeta Globus d’Aire. No parem de fer activitats i jocs, però el més diveritat ha sigut el que ens ha passat avui!

Just quan anàvem a buscar els banyadors per anar a la piscina hem rebut una carta del senyor del vent dient que ens havia agafat totes les nostres coses i les havia amagat molt ben amagades. La única pista que ens ha deixat ha sigut un jeroglífic una mica extrany. Però, gràcies a l’ajuda de tots i totes hem pogut desxifrar-lo i hem anat seguint totes les pistes i proves que ens ha posat fins a arribar al lloc on estaven els nostres banyadors. Quin fart de córrer amut i avall per tota l’escola! Ha sigut tota una alegria posar-se dins la pisicna després de tant córrer.

Després d’aquesta gran aventura, a la tarda hem estat construint un estel amb paper i pals de fusta. Quina feinada hem tingut, però ha valgut molt la pena perquè tots han quedat súper bé! Després hem sortit al pati a provar si volaven i, efectivament, s’han enleirat!

Ja ho tenim tot a punt per la visita que farem demà al Cosmocaixa i al Planetari. Segur que serà molt interessant i podrem aprendre i veure moltes coses. En tenim moltes i moltes ganes!

Dia d’excursions i descobertes de pobles abandonats

Després del dia intens que va ser dimarts, ens mereixíem un dia mes tranquil. Entre tots vam valorar de fer una excursió més senzilla però més entretinguda, així que de Colera vam agafar el camí de ronda cap el Mirador dels Canons i la Platja del Carbassó, una platja de roca molt tranquil·la i salvatge on vam poder fer snorkel i veure tot tipus de fauna, i també passejar i buscar invertebrats per les roques.

Ja cansats vam dinar un entrepà i de tornada a Colera vam fer una cursa d’orientació de descoberta del poble, que té molts racons amagats!  Al vespre, quan ja queia el sol, vam fer el camí que separa el nucli amb el poble abandonat de Molinàs, que de tant aïllat que està no hi ha ni cobertura.

Vam poder  gaudir d’una nit estrellada i una lluna gairebé plena en un entorn natural sense cap indici de presència humana.

Avui al matí, de tornada, hem aprofitat per a fer una acció d’APS (Aprenentatge i Servei): hem omplert un sac amb residus que es trobaven al camí i riera del Molinàs, i d’aquesta manera compensem a l’ajuntament per l’ús del poliesportiu.

Ja estem a punt de dinar i amb ganes del caiac i paddlesurf de la tarda! Toca esprémer les darreres hores!