Una bona excursió per descobrir el Corredor!

A les colònies de l’etapa 10-14, tot i que ahir havíem de dormir als refugis que ens vam construir a la tarda, després del Cinefòrum van quedar groguis… Així que van fer bivac a l’exterior de la casa. Algun van dormir més, d’altres menys… ja se sap com van aquestes coses!

Avui ha sigut el dia de l’excursió! Tenim la sort de trobar-nos en un espai protegit, el Parc Natural del Corredor, i d’estar envoltats del bosc mediterrani. Quin millor dia que avui per conèixer-ne millor la seva flora i fauna. D’aquesta manera, i amb l’ajut d’unes claus dicotòmiques, hem anat identificant vegetals i animals, així com els seus rastres i restes. S’han guanyat de sobres la *pedra del bosc*.

Hem arribat fins al Dolmen de Ca l’Arenes, un espai singular i amb gran història. La tornada ha sigut ben amena, i tot passant per la Font del Ferro i Sant Andreu del Far, xerrant sense presses, ens hem plantat altre vegada a la casa!

Fins i tot un grup de persones, animades per la funció del Wall·E al cinefòrum d’ahir, s’han animat a recollir brossa del bosc, i han omplert una bossa sencera. Com deia l’esperit del bosc, l’espècie humana tenim molt a canviar…

En arribar a casa, hem berenat i felicitat a la Martina que en fa 12! Després hem fet diversos jocs d’aigua i piscina per refrescar-nos de la suada i també hem tingut temps d’acabar els refugis. Avui sí que hi dormirem! D’aquesta manera s’han guanyat la *pedra de l’aigua*!

Després de sopar, hem pujat cap a dalt del turó on hi ha els refugis, lloc ideal per a fer jocs de nits tranquils i, per què no dir-ho, passar una mica de… misteri! Per agafar el son, mirarem cap al cel i expliquem llegendes de les estrelles… Què millor que fer-ho des del mig del bosc, sota els refugis que hem construït nosaltres mateixos per viure aquest moment tant místic. La *pedra de la nit* és nostra. A seguir!!

Anem a remullar-nos a les fonts de Llinars!

Ahir, acompanyats per la pluja, els astronautes vam crear titelles dels habitants del Planeta Fangós i Globus d’Aigua, ja que aviat farem una petita representació teatral entre nosaltres amb aquests personatges.

A més a més, per relaxar-nos, van iniciar-nos en el món del Ioga, fent un taller experimental i molt relaxant.

Avui, amb un sol esplèndid, hem anat d’excursió a les fonts de Llinars i hem jugat al parc dels Corbera. De tornada, teníem moltes ganes de parar al parc i hi hem pogut jugar una estoneta. Què bé ens ho hem passat!

Tenim moltes ganes de seguir descobrint aquest planeta tan refrescant i de marxar demà d’excursió al riu Tordera!

El planeta Globus d’Aigua és molt divertit!!

Durant aquesta setmana tots els nens i nenes de Primària hem estat jugant amb l’aigua i experimentant amb colors. És tant divertit aquest planeta i tant refrescant!! Malgrat els primers dies de pluja, vam poder fer moltes activitats d’aigua. Ahir vam començar el dia preparant uns glaçons de colors que hem utilitzat avui per dibuixar i pintar. Quina sensació més divertida, mai havíem pintant amb glaçons de colors! Ahir també vam estar fent jocs d’aigua i una gimcana en la que totes les proves estaven relacionades amb l’aigua. Avui hem baixat a les Fonts de Llinars per passar la calor. Ens hi hem estat una bona estona i al tornar cap a l’escola ens hem aturat al parc. Tenim moltes ganes de seguir descobrint més coses d’aquest planeta i sobretot de marxar d’excursió demà al Riu Tordera!