Segon dia de ruta superat!

Quin fart de mar, sol i onades que hem tingut avui! I ens ho hem passat molt i molt bé!

De bon matí i després de desmuntar el campament hem fet un tram del bonic camí de ronda fins arribar a Colera. Allà ens esperaven ja per fer l’activitat matinal de snorkel! Malgrat que la visibilitat no era la millor, hem pogut observar una gran biodiversitat de flora i fauna: posidònia, tomàquets de mar, garotes i peixos de diversos colors i mides…

Després hem cuinat i dinat macarrons, quina gana que teníem! Estavem força cansats i ens feien falta energies ja que la tarda també ha sigut moguda. Mig grup ha fet caiac i l’altre mig padlesurf, i el dijous ens intercanviarem.

Ja després de berenar ens hem instal·lat al poliesportiu i ens hem pogut dutxar tranquil·lament i tenir estona lliure per descansar o jugar més. Encara ens queda una divertida gimcana de descoberta i orientació de Colera com a joc de nit abans d’anar a dormir. Avui ho farem ben plans!

Els nens i nenes de Primària hem aterrat al planeta Globus d’Aire

Després de la setmana més remullada de l’any que vam passar al planeta Globus d’Aigua, els nens i nenes de Primària hem aterrat al planeta Globus d’Aire.

He començat la setmana construïnt un vaixell amb material reciclat i per continuar endinsant-nos en aquest nou planeta, hem estat fent representacions teatrals amb globus d’aire. Van ser totes molt divertides!

Avui hem volgut cuinar unes postres ben refrescants. Hem preparat unes broquetes boníssimes amb diferents fruites i ens les hem menjat després de dinar.

També hem fet un núvol dels pensaments on hi hem penjat diferents sobres per escriure-hi tot de coses bones de cada un de nosaltres. Serà molt especial poder llegir totes aquestes coses un cop s’hagi acabat el casal!

Finalment avui hem acabat el dia amb una guerra de globus d’aire. A més a més, durant aquests dies tampoc ha faltat l’estona de piscina amb tots els nens i nenes i els monitors i monitores. Ens encanta aquest moment!