Punt i final a l’Aventura de la Costa Brava

Doncs això ja s’acaba… De fet estem escrivint això des del tren de tornada a casa… Cansats, però plens de vivències i experiències que enns han fet mes feliços aquests dies.

Ahir a la tarda vam fer la darrera activitat d’aigua i ens va encantar! Però quedava encara el millor… La darrera nit, la vetlla. Els monitors ho vam voler fer especial i, a proposta seva, vam donar una quantitat de diners, la mateixa que fem servir els monitors, a diversos grups perquè ells i elles mateixes es compressin i fessin el sopar.

Va ser una gran experiència! Van sortir menús diferents i cadascú va tenir la seva responsabilitat en el sopar, així tot ve més de gust! A més a més, vam fer un joc de nit de rol ambientat amb el tràfic il·legal de plàstic-xips a la Costa Brava que ens va encantar!

De bon matí, cansats, tocava recollir-ho tot ràpid i acabar de passar el darrer matí a Colera, primer fent uns partits de bàsquet, volei… I després el darrer bany de la setmana a la platja. Amb una gran foto finish ens despedim d’una gran setmana. Fins la propera!!