EP4 participa a la Cantània

Els nenes i nenes d’EP4 com cada any, hem participat a la Cantània, organitzada per l’Auditori de Barcelona, on juntament amb altres escoles de la nostra zona, vam fer el concert a l’Auditori de Granollers. Aquest any la cantata s’anomenava “El naufragi” i ens va apropar a cançons d’estils i ritmes ben diferents. Ha estat una experiència molt enriquidora poder participar en una activitat d’aquest estil i nivell artístic.

Colònies d’EP3

Els nens i nenes de 3r ens ho hem passat súper bé de colònies! Després de tot el curs treballant de valent, és una fantàstica oportunitat per passar-ho bé, compartir i conviure tots plegants. Hem pogut fer un munt d’activitats, tallers i excursions en un entorn idílic.

Colònies de 6è

Els alumnes de 6è hem passat 4 dies fantàstics a Porqueres, al costat de l’estany de Banyoles. Hem gaudit de la nostra amistat, hem superat pors, ens hem remullat, hem rigut i hem après molt de nosaltres mateixos. Hem descobert racons d’aquest entorn, hem pogut tastar l’aigua de l’estany i practicar-hi un dels esports propis de la zona.
Hem culminat la nostra etapa de primària de la millor manera possible!