DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

5 de juny – DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT. Enguany ens hem centrat en la sequera i en l’estalvi d’aigua, fent tot un seguit de d’accions i una campanya de conscienciació i sensibilització que s’ha fet arribar a tota la comunitat educativa. Des de l’escola ens afegim en aquesta diada i avui hem fet un acte de tancament de les diverses actuacions que s’han treballat a les classes a partir de les propostes del Comitè Ambiental. Estem orgullosos de ser Escola Verda i treballar per fer un mon més sostenible!!!

Robotseny i Fira Científica

Robotseny i Fira Científica. Avui ens hem trobat a Sant Celoni les escoles del Baix Montseny per compartir treballs entorn de l’aigua sota el títol “El riu és el camí” i alhora participar en el torneig de robòtica. Una bona manera de desenvolupar les competències científiques i creatitves treballant de forma cooperativa. Alumnes, famílies i mestres hem gaudit aquesta jornada tan ben organitzada!!!

FESTA D’ESCOLA 2024

Senzillament emocionant trobar-nos en una tarda primaveral alumnes, mestres i famílies i gaudir plegats. Converses, cançons, balls, peces musicals, berenar… i tot ha fluït tranquil·lament i amb alegria. Darrere una feinada i la gran col·laboració de les famílies d’I5 i EP6. Un goig compartir aquests moments i adonar-nos que entre tots fem una gran comunitat i una gran escola, ens sentim Escola Ginebró!!!