Cercar:

Transport escolar

El Ginebró ofereix transport escolar als alumnes de l’escola provinent de diferents localitats del Vallès Oriental. Les rutes i condicions varien en funció de si el servei és per als alumnes de l’etapa obligatòria o postobligatòria.

A continuació hi trobareu el document informatiu de rutes, horaris i preus, així com la sol·licitud online per cada etapa per als alumnes que facin un ús diari o regular del servei.

En el cas de fer ús esporàdic del transport escolar, cal que us poseu en contacte amb secretaria per telèfon (938412547 ext. 1) o mail (transportescolar@ginebro.cat) amb la màxima antelació per sol·licitar plaça pel dia,  i tenir en compte que estarà subjecte a disponibilitat.

Infantil, Primària i ESO

Inici de classes a les 9:00h

El servei de transport escolar per l’etapa obligatòria s’ofereix al matí i a la tarda. L’ús del servei de manera esporàdica serà per ordre d’inscripció i en funció de la disponibilitat de places.

Batxillerat i Cicles Formatius

Inici de les classes a les 8:00h

El servei d’autocar específic per Batxillerat i Cicles Formatius s’ofereix al matí. A la tarda els alumnes poden fer ús del servei de transport de l’etapa obligatòria, en funció de la disponibilitat de places i per estricte ordre d’inscripció.

Operativa

  • Es demana puntualitat a les parades; no es pot menjar a l’autocar.
  • És necessari comunicar els canvis, tant si són fixos com esporàdics, a Secretaria (93 841 2547 / transportescolar@ginebro.cat). Per més informació o per reservar plaça esporàdica, si us plau poseu-vos també en contacte amb secretària o escriviu a l’email anterior.
  • El servei de transport Autocars Gibert es reserva el dret de canviar les parades o itinerari en cas d’obres o canvis de direcció.
  • Els alumnes d’educació primària fan el recorregut d’anada cap als autocars per grups del mateix curs i acompanyats per un mestre, i durant el trajecte els alumnes estan acompanyats per un monitor.
  • Els alumnes d’Educació Infantil tenen assignat un alumne de primària com a acompanyant, que és el responsable d’acompanyar-los de l’autocar a la classe al matí, i de de recollir-los de la classe i portar-los a l’autocar a la tarda. Així, a través d’una activitat quotidiana, es crea un vincle entre alumnes de diferents etapes.

El Ginebró també és accessible per carretera i i compta amb pàrquings i places d’aparcament a tot el perímetre de les instal·lacions.

Així mateix, s’hi pot arribar amb transport públic (autobús i RENFE) i caminant des del centre de Llinars del Vallès (10 – 15 minuts a peu).