Cercar:

Aquest diumenge 13 de novembre més de 700 persones han participat en la 19a edició del Cros del Ginebró, la competició esportiva i solidària de l’escola que s’organitza cada any al novembre i col·labora amb la Marató de TV3, dedicada a les malalties cardiovasculars.

Sota el lema ha estat “Córrer i salut”, en aquesta edició s’han recaptat 4.311,03 € amb les inscripcions i aportacions voluntàries de les famílies per la Marató de TV3.

El Cros del Ginebró consisteix en curses organitzades per edats, per a tots alumnes de l’escola, des de 3 anys fins a batxillerat i cicles formatius, així com per exalumnes i famílies. Com a novetat, aquest any les curses de mares, pares i exalumnes han estat mixtes amb l’opció de  2 distàncies: 1.500 o 2.700 m.

La competició que fa anys va néixer per treballar valors i actituds com la superació, l’esforç i l’autoestima, s’ha consolidat com una activitat festiva i solidària molt esperada, en què hi participa tota la comunitat educativa, ja sigui corrent o bé col·laborant en les tasques d’organització.

Com a prèvia al Cros s’han organitzant diverses activitats de conscienciació per als alumnes i les famílies, entre les quals destaquem la taula rodona “Córrer i salut” sobre com compaginar córrer amb els estudis, la professió i la família de manera saludable. Moderada pel periodista Eloi Vila, vam comptar amb la participació de Iu Net, campió del món juvenil de curses verticals, Pere Montserrat, corredor de muntanya d’ultra trail, Cristina Puig, directora de l’escola Trail Xics Montseny, i Alexandre Pagès, corredor de maratons; tots ells membres de la comunitat educativa de l’Escola Ginebró.

 

Podeu consular els resultats i classificacions aquí