Cercar:

Aquest diumenge 14 de novembre més de 700 persones han participat en la 18a edició del Cros del Ginebró, la competició esportiva i solidària que col·labora amb la Marató de TV3.  La diada ha estat un èxit de participació i bon ambient, i ha recuperat el format presencial, després d’adaptar-se a la situació de pandèmia amb un cros virtual el curs passat.

En tota, s’han recaptat 4.275 € amb les inscripcions i aportacions voluntàries de les famílies per la Marató de TV3, que es destinaran íntegrament a la investigació de malalties de salut mental.

A partir de les 10 del matí ha començat la competició, amb la participació d’alumnes des de 3 anys fins a batxillerat i cicles formatius, així com de mares, pares i mestres de l’escola. La cursa que fa anys va néixer per treballar valors i actituds com la superació, l’esforç i l’autoestima, s’ha consolidat com una activitat festiva i solidària molt esperada, en què hi participa tota la comunitat educativa, ja sigui corrent o bé col·laborant en les tasques d’organització.

El cros aquest any té el lema “Esport i Gènere”, ja que s’emmarca en un curs escolar en què l’eix transversal és la coeducació i la igualtat de gènere. Per aquest motiu, s’han fomentat les curses mixtes fins a 6è de primària. A més. com a prèvia del Cros,  l’escola va organitzar una xerrada amb l’alpinista Araceli Segarra i ha fet difusió de missatges de motivació de la jugadora de bàsquet professional Laia Palau i la reconeguda alpinista Edurne Pasaban. D’altra banda, l’escola ha organitzat també diverses activitats de conscienciació sobre les malalties de salut mental amb els alumnes.

Podeu consultar les classificacions aquí.

I a Instagram, trobareu publicacions del Cros amb l’etiqueta #crosdelginebró

Finalment, aquí teniu el vídeo amb les millors imatges del Cros: