Equip humà

L’equip humà del Ginebró està format per mestres i professionals de l’ensenyament que vetllen per l’educació dels infants i joves de l’escola.

Tot el personal, tant mestres com personal d’administració i serveis, estan compromesos amb el projecte cooperatiu i educatiu de la nostra escola. La majoria són cooperativistes i, per tant, l’escola és el seu projecte vocacional i professional.

La Cooperativa del Ginebró és una cooperativa de treball associat dedicada a l’ensenyament amb més de 50 anys d’història.

Docència a FP

A l’àrea d’FP, l’equip de formadors està format per professionals en actiu de les diferents famílies professionals, amb àmplia experiència en educació. Estan coordinats per la direcció d’FP i els caps de família, en coherència amb la línia pedagògica de l’Escola Ginebró. 

Acreditació de competències

També comptem amb especialistes habilitats com a assessors i avaluadors de competències en les següents famílies professionals:

  • Activitats físiques i esportives
  • Sanitat
  • Informàtica

Estructura de la cooperativa Escola Ginebró

L’Escola Ginebró  és una societat cooperativa de treball associat dedicada a l’educació. Està gestionada democràticament pels socis i sòcies, que són els propis treballadors de l’escola (personal docent i PAS).

La cooperativa s’estructura en:

L’Assemblea: òrgan de màxima responsabilitat de la cooperativa. Està format per tots els socis.

El Consell Rector: l’òrgan de govern i representació de la Cooperativa. Gestiona l’empresa i exerceix, quan escau, el control permanent i directe de la gestió de la direcció.

La Presidència – Gerència: escollida directament per l’Assemblea General, té atribuïda la representació legal en nom del Consell Rector i presideix les reunions dels òrgans.

 

Paral·lelament, el Consell Rector inclou 4 comissions de treball:

  • Comissió pedagògica: formada pel director pedagògic i els caps d’estudis de cada etapa. Les seves funcions són desenvolupar, coordinar i vetllar per la línia pedagògica de l’escola i garantir-ne el bon funcionament.
  • Comissió Econòmica i Societària: formada pel responsable de la comissió i 5 socis representants de cada etapa. S’ocupa de realitzar el seguiment de la gestió econòmica i financera de l’escola.
  • Comissió d’Identitat i Comunicació: formada pel responsable de la comissió i 5 persones representants de cada etapa. La seva funció és potenciar la comunicació de la identitat, la imatge i el projecte educatiu singular de la cooperativa amb accions de publicitat i màrqueting. També s’ocupa de la comunicació transversal a l’escola i la comunicació amb l’entorn i les institucions.
  • Comissió d’Innovació: formada pel responsable de la comissió i 5 representants de cada etapa. La seva funció consisteix a promoure la innovació pedagògica.