Cercar:
 

Ubicació i entorn

Ubicació i entorn

L’Escola Ginebró està ubicada a Llinars del Vallès, a la comarca del Vallès Oriental. Els seus alumnes gaudeixen d’un entorn privilegiat, ja que l’escola e situa dalt d’un turó de la localitat vallesana, envoltada d’espais verds i amb magnífiques vistes als Parcs Naturals del Montseny i Montnegre-Corredor.

Montseny

Escola verda

A més, el centre està adherit al programa d’escoles verdes, ja que incorpora els valors de l’educació per la sostenibilitat en tots els àmbits i s’implica activament a millorar l’entorn.

Hort

Diversos estudis demostren que els alumnes milloren el desenvolupament neurològic i la seva capacitat d’atenció quan estan envoltats d’espais verds. La natura i la vegetació actuen com a restauradors cerebrals i esmorteeixen els estímuls causats per la contaminació de l’aire i el soroll. Elements com el so dels ocells, l’aire més net, la visió apaivagada, etc. contribueixen a aquest afecte restaurador. D’altra banda, els espais verds també promouen els vincles socials i l’activitat física.

Font: ISGlobal (Institut de Salut Global de Barcelona)

L'escola des de l'aire

L'escola des de l'aire

A l’ordinador, fes clic i arrossega el ratolí per tenir una visió de 360º. Al mòbil, desplaça el dit per la pantalla o gira’l amb diferents orientacions.

Consulta la ubicació

Consulta la ubicació

L’Escola Ginebró és accessible per carretera i transport públic (autobús i RENFE). I s’hi pot arribar també caminant des del centre del poble (10 minuts a peu).

Transport escolar

Transport escolar

A més, hi ha transport escolar disponible per als alumnes.