Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:

“Visca l’estiu!”

Activitats d’Estiu

Les activitats d’estiu del Ginebró permeten gaudir del temps de lleure i trencar amb la rutina del curs. Són un complement a la formació integral dels alumnes durant les vacances d’estiu, on es potencien els valors cívics i de convivència.  Tenim activitats especialment pensades per totes les edats: casals, colònies, aventures, travesses, etc. per un estiu ple de diversió!

 

Estiu 2020: degut a la situació d’excepcionalitat a causa del Covid-19, s’imposen unes mesures sanitàries i de funcionament que no ens permeten fer un casal que compleixi la funció pedagògica, socialitzadora i de lleure tal i com l’entenem a l’escola Ginebró.  A més, aquestes mesures impliquen un increment de cost que creiem inassumible per les famílies, ja que no comptem amb cap subvenció que ens ajudi a oferir aquest servei. Per aquest motiu, enguany no oferirem activitats d’estiu i esmerçarem els esforços (econòmics i organitzatius) a preparar-nos per al curs 20-21.