Cercar:
 

Contacte

Escola Ginebró SCCL

horari secretaria: de dilluns a divendres de 7.45 a 20h.

938412547

* Si vols informar-te sobre el procés d’inscripció o matrícula, clica aquí

Com accedir-hi

L’Escola Ginebró és accessible per carretera i compta amb pàrquings i places d’aparcament a tot el perímetre de les instal·lacions.

També s’hi pot arribar amb transport públic (autobús i RENFE) i caminant des del centre del poble (10 minuts a peu).

A més, hi ha transport escolar disponible per als alumnes.

FORMULARI DE CONTACTE

Per inscripcions i entrevistes amb direcció pedagògica, si us plau omple el formulari d’inscripcions.

Vull rebre el butlletí informatiu de l'escola

Itineraris d’accés i aparcaments

Es pot accedir al recinte del Ginebró caminant o amb bicicleta per les 2 portes ubicades al carrer Joaquim Costa i al carrer Tossa; l’entrada del carrer Empordà és la que utilitzen els autobusos escolars.

Itineraris de circulació per vehicles

Itinerari 1 (recomanat): accedir al carrer Tossa des de la C-251, utilitzar els aparcaments del carrer Tossa i sortir pel carrer Empordà.

Aquest itinerari permet millorar la fluïdesa de la circulació i evitar les retencions que es formen al C/ Joaquim Costa en hores punta. És recomanable tant per als vehicles procedents de Cardedeu com per als que venen de Llinars, mitjançant la rotonda de l’Esportiu.

Itinerari 2: accedir al carrer Joaquim Costa des de la C-251, utilitzar els aparcaments al llarg d’aquest carrer o la zona de pàrquing del carrer Isidoro, i sortir pel carrer Tossa (en qualsevol dels dos sentits)

 

Us recordem que per agilitzar la circulació de vehicles, no està permès aturar-se davant de les entrades de l’escola perquè els alumnes baixin dels cotxes. Cal utilitzar les zones o places d’aparcament. Si us plau respecteu els guals dels veïns i els passos de vianants, i recordeu que cal moderar la velocitat i parar especial atenció als alumnes i acompanyants que es desplacen a peu o amb bicicleta.

Itineraris d’accés i aparcaments