Cercar:
 

Implicació social

Implicació social i solidaritat

Volem que el nostre alumnat prengui consciència que vivim en un món globalitzat marcat per fortes desigualtats socials, econòmiques i culturals, tant en l’entorn proper com llunyà. A través de diferents accions, pretenem:

  1. Conscienciar de les desigualtats i desequilibris socials, econòmics i culturals que hi ha en un món globalitzat.
  2. Fomentar la implicació en diferents accions i iniciatives solidàries i de transformació social.
  3. Planificar i organitzar activitats solidàries dins del context escolar amb la col·laboració d’altres agents educatius del nostre entorn.

Accions que s’engloben dins d’aquest projecte:

Participació en la Marató de TV3

Acció vinculada al Cros del Ginebró en què hi coopera tota la comunitat educativa. Serveix per recaptar fons que es lliuren als organitzadors de la Marató i sensibilitzar sobre determinades malalties.

El Cros del Ginebró

Participació a la Trailwalker

Cursa no competitiva de 100 kilòmetres, organitzada per INTERMÓN OXFAM, en què hi participa un equip format per mestres, amb el suport i implicació de tota la comunitat. S’hi recapten diners destinats a projectes solidaris de l’ONG.

Recollida solidària d’aliments

En els dies abans de Nadal organitzem una recollida d’aliments en col·laboració amb Càrites de Llinars.

Recollida solidària d’aliments

Servei comunitari

Els alumnes de 4t d’ESO fan tasques de voluntariat en diferents organismes i entitats de servei social, més enllà de les demandes del currículum. Es tracta d’una acció lligada a la identitat cooperativa, solidària i de compromís amb l’entorn del nostre centre.

Servei comunitari

Bossa solidària

Iniciativa del Consell Escolar per recollir aportacions voluntàries de les famílies de l’escola i així subvencionar en part les colònies i viatges d’aquells alumnes amb més dificultats econòmiques. Les cooperatives d’alumnes de l’escola hi destinen una part dels seus beneficis.

Recollida solidària de taps

Fent recollida de taps de plàstic contribuïm a recaptar diners per a petits projectes que ajudin a persones amb discapacitats, i sensibilitzem als alumnes respecte a determinades situacions socials.

Associació “Amics d’en Biel”