Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:

Erasmus+

 

Erasmus+

El programa de beques de mobilitat internacional

El Programa Erasmus+  té com a objectiu atendre les necessitats d’ensenyament i aprenentatge d’estudiants universitaris i de formació professional de grau superior. Ofereix oportunitats de mobilitat a estudiants i professors per fomentar l’aprenentatge, la cooperació, la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques a l’estranger, principalment a Europa.

És la resposta de la UE als reptes socioeconòmics actuals. Es tracta d’una estratègia coordinada per al creixement i l’ocupació, anomenada Europa 2020, de la qual l’educació i la formació en són una part integral. La inversió en educació i formació es considera clau per al desenvolupament del potencial personal, l’adquisició de noves habilitats i l’increment de les perspectives laborals.

La Comissió Europea ha concedit la Carta Erasmus d’Educació Superior 2014-2020 a l’escola Ginebró,  un requisit per a totes les institucions amb seu en països del programa que vulguin formar part del programa Erasmus+.

A la Declaració de Política Erasmus de l’escola, hi podreu consultar els nostres objectius d’internacionalització.

Actualment, el Ginebró participa en aquest programa amb els alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior, per tal que puguin obtenir beques per realitzar pràctiques en empreses estrangeres a Europa.

En un futur proper, també està previst que els professors puguin accedir a realitzar mobilitat.

Vols presentar candidatura?

Actualment el programa està obert als alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior.

Per optar a la beca, en primer lloc cal presentar el CV i una carta de motivació. A continuació, s’ha de realitzar una entrevista individual on el tribunal format per docents de l’escola avaluaran la motivació i altres aspectes.

Els alumnes interessats en el programa, poden consultar tota la informació de requisits i terminis aquí.