Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:
 

XVII Cros Virtual del Ginebró

Del 5 al 13 de desembre

Cros del Ginebró

Falten

Ja s’acosta el XVII Cros Virtual del Ginebró!

XVII Cros Virtual del Ginebró

Enguany el XVII Cros del Ginebró se celebrarà de manera virtual, tenint en compte la situació de pandèmia amb la Covid19 i davant la impossibilitat de realitzar-lo de la manera tradicional.

En aquest cros, cadascú pot participar-hi des de casa seva, el seu poble, amb la gent més propera. I l’objectiu és recórrer una distància assumible, sense mínim ni màxim de número de quilòmetres.  En aquesta edició no hi ha circuits, cadascú es fa el Cros a mida, corrent o caminant.

Com és habitual, mantenim l’objectiu solidar de col·laborar amb la Marató Solidària de TV3, que en la seva 29a edició està dedicada a la Covid19. Els diners recaptats amb la inscripció i les aportacions voluntàries de les famílies es destinaran íntegrament a la investigació d’aquesta malaltia.

Es pot córrer o caminar qualsevol dia entre dissabte 5 de desembre i diumenge 13 de desembre (ambdós inclosos), prèvia inscripció al web de l’escola. Obrirem les inscripcions pròximament.

 

Com obtinc el meu dorsal i la samarreta?

L’escola lliurarà els dorsals als alumnes que s’hagin inscrit com a molt tard dimecres 2 de desembre.

Els alumnes inscrits a partir del 3 de desembre, i tots els familiars i amics, podreu descarregar-vos el dorsal aquí.

Tingueu en compte que aquest any, farem entrega de les samarretes uns dies després del Cros, tant als alumnes que s’inscriguin (gratuïtament) com als familiars i amics que n’hagin fet la comanda i el pagament (cost 5€) en el moment de la inscripció.

 

Com puc fer la meva aportació?

En el moment de la inscripció, podràs seleccionar l’aportació voluntària per La Marató de TV3.

* Aquesta aportació podrà ser anul·lada en el termini de 15 dies enviant un correu electrònic a cros@ginebro.cat. 

 

Compartiu les vostres fotos, vídeos i trajectes!

Us animem a fer ressò de la vostra participació al Cros compartint les vostre fotos i vídeos a Instagram, mencionant @escolaginebro i fent servir l’etiqueta #crosginebró

Si teniu Strava, uniu-vos al club Ginebró aquí per compartir trajectes.

Esperem que entre tots puguem gaudir d’una bona festa del Cros Virtual 2020!

XVIIè Cros Virtual del Ginebró

El Cros del Ginebró

Des de fa més de 15 anys el Ginebró organitza anualment un Cros a les seves instal·lacions i voltants a Llinars del Vallès. Hi participen tots els alumnes, des de P3 fins a batxillerat i cicles, així com exalumnes, mares i pares.

L’activitat, que va començar com una competició esportiva, des de fa uns anys s’ha convertit en una festa solidària i cooperativa que col·labora amb la Marató Solidària de TV3. L’escola fa xerrades de conscienciació als alumnes sobre la causa solidària, i es recapten fons mitjançant la inscripció a la cursa i les aportacions voluntàries de les famílies.

La jornada es desenvolupa en un ambient festiu, i està marcada per la il·lusió, el bon ambient i la companyonia. Tota la comunitat educativa del Ginebró es bolca en l’activitat, ja sigui participant a la cursa, animant o col·laborant en tasques d’organització com la gestió de les bústies solidàries, el marcatge del circuit, l’entrega de premis i obsequis i l’avituallament, entre d’altres.

La Marató