Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:
 

El Cros

El Cros del Ginebró

Des de fa 15 anys el Ginebró organitza anualment un Cros a les seves instal·lacions i voltants a Llinars del Vallès. Hi participen tots els alumnes, des de P3 fins a batxillerat i cicles, així com exalumnes, mares i pares.

L’activitat, que va començar com una competició esportiva, des de fa uns anys s’ha convertit en una festa solidària i cooperativa que col·labora amb la  Marató Solidària de TV3. L’escola fa xerrades de conscienciació als alumnes sobre la causa solidària, i es recapten fons mitjançant la inscripció a la cursa i les aportacions voluntàries de les famílies.

La jornada es desenvolupa en un ambient festiu, i està marcada per la il·lusió, el bon ambient i la companyonia. Tota la comunitat educativa del Ginebró es bolca en l’activitat, ja sigui participant a la cursa, animant o col·laborant en tasques d’organització com la gestió de les bústies solidàries, el marcatge del circuit, l’entrega de premis i obsequis i l’avituallament, entre d’altres.

XVIè Cros del Ginebró

Més de 700 persones han participat en el XVIè Cros del Ginebró, la competició esportiva i solidària que l’escola Ginebró organitza anualment, i que col·labora amb la Marató de TV3.  Enguany s’han recaptat 2.537 € amb la inscripció al Cros i les aportacions voluntàries de les famílies, que es destinaran íntegrament a la investigació de malalties minoritàries.

A partir de les 10 del matí ha començat la competició, que ha comptat amb la participació d’alumnes des de 3 anys fins a batxillerat i cicles formatius, així com d’exalumnes, pares, mares i mestres de l’escola. Com és habitual, la solidaritat, la companyonia, la superació i l’esforç han estat els protagonistes de la diada esportiva.

La novetat d’enguany ha estat que les categories d’infantil, 1r i 2n de primària, nens i nenes han competit junts. Gorka Insausti, president de la cooperativa Ginebró comenta: “En aquestes edats encara no hi ha hi ha diferències significatives de creixement entre nens i nenes, i considerem que fent una competició inclusiva promovem la igualtat de gènere”.

XVI Cros de l'Escola Ginebró