Cercar:
 

Cros Ginebró

El Cros del Ginebró

El Cros del Ginebró és una festa solidària i cooperativa que enguany arriba a la 19a edició i se celebrarà diumenge 13 de novembre de 2022.

El Cros col·labora amb la Marató Solidària de TV3, que en aquesta ocasió està dedicada a la salut cardiovascular, i compta amb la participació dels alumnes dels de P3 fins a batxillerat a cicles, així com exalumnes, mestres, mares i pares.

La jornada es desenvolupa en un ambient festiu, i està marcada per la il·lusió, el bon ambient i la companyonia. Tota la comunitat educativa del Ginebró es bolca en l’activitat, ja sigui participant a la cursa, animant o col·laborant en tasques d’organització com la gestió de les bústies solidàries, el marcatge del circuit, l’entrega de premis i obsequis i l’avituallament, entre d’altres.

Com m’he d’inscriure i realitzar l’aportació voluntària?

Cal inscriure’s a través del formulari. La inscripció és individual i s’ha d’omplir el formulari tantes vegades com persones de la família vulgueu inscriure.

El formulari d’inscripció estarà obert fins dimarts 8 de novembre.

En el moment de la inscripció, podreu realitzar l’aportació voluntària* mitjançant pagament per TPV. L’import seleccionat anirà destinat íntegrament a la Marató de TV3.

* Aquesta aportació podrà ser cancel·lada en el termini de 15 dies enviant un correu electrònic a cros@ginebro.cat. En aquest cas, el reemborsament es gestionarà pel mateix mètode de pagament.

Com obtinc el meu dorsal i la samarreta?

L’escola lliurarà els dorsals als alumnes que s’hagin inscrit a la pròpia classe els dies previs al Cros. Els exalumnes i familiars podran recollir-lo a l’escola el mateix dia del cros al punt d’informació.

En finalitzar la competició, els participants que corrin el cros rebran la samarreta en creuar la meta, en agraïment de l’esforç realitzat.

Compartiu les vostres fotos i vídeos

Us animem a fer ressò de la vostra participació al Cros compartint les vostre fotos i vídeos a Instagram, mencionant @escolaginebro i fent servir l’etiqueta #crosginebró

NOTÍCIES RELACIONADES

Galeria