Cercar:

Escola oberta

 

Escola oberta

Som una escola cooperativa oberta, atenta als canvis constants de la societat en què vivim i molt conscient de la importància d’aprendre i escoltar per entendre, evolucionar i preparar els infants i joves de la nostra escola per al seu futur proper i llunyà.

Vivim el que fem, i per això no tenim cap dubte que formar-nos, escoltar el nostre entorn, aplicar millores de qualitat i fer xarxa és part de la nostra feina d’educar.

Aprenem per ensenyar

Sí, els mestres també aprenemLa formació contínua ens ajuda a estar al dia de tota la innovació en l’ensenyament, per especialitzar-nos en aspectes concrets (psicològics i pedagògics).

Ens formem per seguir creixent, perquè estem compromesos amb l’educació dels infants i joves de l’escola. I així, aprenem a innovar.

Qualitat i sostenibilitat

La gestió dels socis de la cooperativa s’adapta als nous reptes de la societat actual, i per això estem desenvolupant un Pla de Responsabilitat Social Corporativa. Dins d’aquest pla, tenim el compromís de treballar per assolir els 17 ODS (objectius de desenvolupament sostenible) marcats per la ONU en l’Agenda 2030. També apliquem millores contínues avalades per certificats de qualitat com el Segell Smart.

Fem xarxa educativa

Som cooperativa, i com a tal, ens agrada fer xarxa amb entitats educatives amb qui compartim valors i objectius com l’AEC,  la Federació d’Escoles Cooperatives i la Fundació Tr@ams.

També engeguem iniciatives de l’economia social com Dinàmics, i acompanyem entitats en la gestió de projectes formatius com Gainberri.

A més, col·laborem en iniciatives del territori com les Trobades de Centres Innovadors Pere Marquès.

Connectats al món laboral

A la cooperativa tenim molt clar que escola i empresa han d’anar de la mà per fer front als reptes laborals del futur.

Per això formem part de PIMEC i de diverses taules de formació de la comarca per trobar sinergies amb empreses de Llinars del Vallès i el territori.

També participem en projectes com l’Esportiu de Llinars, i estem presents a fires locals i comarcals com la Fira Guia’t a Granollers.