Cercar:

Escola oberta

 

Escola oberta

Som una escola cooperativa oberta, atenta als canvis constants de la societat en què vivim i molt conscient de la importància d’aprendre i escoltar per entendre, evolucionar i preparar els infants i joves de la nostra escola per al seu futur proper i llunyà.

Vivim el que fem, i per això no tenim cap dubte que formar-nos, escoltar el nostre entorn, aplicar millores de qualitat i fer xarxa és part de la nostra feina d’educar.

Aprenem per ensenyar

Sí, els mestres també aprenemLa formació contínua ens ajuda a estar al dia de tota la innovació en l’ensenyament, per especialitzar-nos en aspectes concrets (psicològics i pedagògics).

Ens formem per seguir creixent, perquè estem compromesos amb l’educació dels infants i joves de l’escola. I així, aprenem a innovar.

Segell Smart de la Fundació Tr@ms

RSC i qualitat

La gestió dels socis de la cooperativa s’adapta als nous reptes de la societat actual, i per això estem desenvolupant un Pla de Responsabilitat Social Corporativa i apliquem millores contínues avalades per certificats de qualitat com el Segell Smart de la Fundació Tr@ms.

Fem xarxa

Som cooperativa, i com a tal, ens agrada fer xarxa amb entitats amb qui compartim valors i objectius com l’AEC i la Federació d’Escoles Cooperatives.

A més, participem en projectes com l’Esportiu de Llinars i col·laborem en iniciatives del territori com l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental i les trobades d’innovació Pere Marquès.

També acompanyem en la gestió a projectes formatius com Gainberri i altres iniciatives de formació de l’economia social com Dinàmics.

Atents al món laboral

A la cooperativa tenim molt clar que escola i empresa han d’anar de la mà per fer front als reptes laborals del futur.

Per això participem en diverses taules de formació de la comarca per trobar sinergies amb empreses de Llinars del Vallès i el territori, estem presents a fires com la Fira Guia’t a Granollers i formem part de PIMEC.