Cercar:

Cicles Formatius d’Esports

GUIAMN

Grau Mitjà en Guia en el Medi Natural i de Temps de Lleure

EAS

Grau Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva

CF

Grau Superior en Condicionament Físic (Fitness & Wellness)

Cicles Formatius d’Esports

El Ginebró imparteix un ampli ventall de cursos postobligatoris en l’àmbit de les activitats físiques i esportives.

S’ofereixen tots els cicles formatius d’esports disponibles actualment amb l’entrada en vigor de la llei d’educació LOE:  el CFGM de Guia en el Medi Natural i de Temps de Lleure (GUIAMN), i els CFGS de Condicionament Físic (CF) i Ensenyament i Animació Socioesportiva (EAS).

El cicle formatiu de grau mitjà GUIAMN dóna accés directe als CFGS de la pròpia escola (no és necessari realitzar prova d’accés a grau superior).

Per optimitzar al màxim l’aprenentatge, el Ginebró compta amb aules renovades, espais polivalentszones exteriors i acords per utilitzar equipaments esportius de la zona.

 

Ensenyaments Esportius

Impartim també ensenyaments esportius de salvament i socorrisme. El curs intensiu de socorrisme aquàtic permet obtenir una titulació complementària durant els mesos d’estiu.

 

Certificats de Professionalitat

La nostra oferta també inclou certificats de professionalitat i especialitats de l’àmbit de les activitats físicoesportives

El CP Condicionament Físic en Sala d’Entrenament Polivalent s’imparteix en modalitat 100% subvencionada a través del programa FOAP.