El Ginebró a La Mitja Marató

El diumenge 5 de febrer de 2012 es va celebrar la 21a edició de la Mitja Marató de Granollers – Les Franqueses – La Garriga amb un nou rècord de participants i sota un fred intens. El mateix diumenge també es va córrer El quart de la Mitja i el dissabte a la tarda La Mini i la resta de categories.

El Taller Ginebró hi col·labora, des de fa 7 anys, amb els seus alumnes dels cicles formatius d’esports fent-hi de voluntaris en moltes i diverses tasques. En l’edició d’enguany a més, s’ha posat un estand a Roca Umbert, Fàbrica de les Arts, punt de recollida de dorsals i obsequis, donant a conèixer l’oferta de CF d’esports (CFGM Conducció d’activitats físicoesportives en el medi natural i CFGS Animació d’activitats físiques i esportives) i la IV Duatló Llinars – Ginebró que es celebrarà el 18 de març.

Foto_lamm2