Sant Nicolau

Els alumnes de 6è som els encarregats de preparar la festa de St. Nicolau el 5 de desembre. Cada any, en aquesta data, St. Nicolau ens tanca la porta principal de l’escola i no ens deixa entrar fins que cantem una cançó una bona quantitat de vegades. Després, ens obre i ens dóna la benvinguda, tot convidant-nos a buscar els nostres mitjons que tenim penjats a la classe, plens de llaminadures. Un cop St. Nicolau ha passat a saludar a totes les classes, també ens convida a esmorzar xocolata desfeta i coca de forner. A nosaltres ens toca acompanyar-lo durant tot el dia, i ajudar-lo a cantar davant tota l’escola “ Si n’eren tres petits infants”, una cançó que explica la llegenda de St. Nicolau, el protector dels infants. Com que som els encarregats de preparar aquesta festa, els mestres de l’escola ens preparen un regal ben especial, una representació ben divertida amb titelles de la llegenda de St. Nicolau només per a nosaltres.
Visca Sant Nicolau!
Alumnes de 6è