Acomiadem el Casal d’Estiu 2023!

En aquesta última setmana del casal d’infantil i primària ens hem endinsat en el futur, i hem fet un munt d’activitats relacionades, com crear unes ulleres del futur i  gelats de fruites. També hem anat a les piscines d’Alfou on ens hem tirat pels tobogans i ens ho hem passat molt bé.

Avui divendres, hem posat punt i final al fil conductor d’aquest estiu. I gràcies a les activitats que hem fet al llarg de totes les setmanes de casal, finalment hem aconseguit que l’Helia pugui tornar al present amb la seva família!

Acomiadem el casal 2023 amb inflables, jocs i un pica-pica on estan convidats tots els infants i famílies amb qui al llarg d’aquest estiu hem compartit algunes o totes les setmanes del casal del Ginebró.

Han estat unes setmanes inoblidables i ja comencem a comptar els dies que falten per arribar al proper casal d’estiu!