Colònies a Cala Canyelles d’ESO1 i 2

Avui els nostres nois i noies d’ESO1 i 2 tornen de Cala Canyelles després de passar una setmana increible!  Esport, natura i germanor han sigut els pilars d’aquestes colònies. Hem pogut gaudir del caiac, la barca ràpida, el banana bus i els patins d’aigua. A més, dimecres vam visitar Tossa de Mar arribant a la població en vaixell.

A la casa de colònies hem pogut practicar diferents esports, com l pàdel, tenis, futbol i bàsquet. Hem tingut l’ocasió de poder jugar i compartir espais amb nois i noies d’altres nacionalitats, fent que l’aventura sigui encara més estimulant.

Aquests dies junts ens ensenyen a conviure en un entorn allunyat al dia a dia de l’escola, ens permeten conèixer en profunditat a companys i companyes amb els que no ens relacionem habitualment durant el curs. En definitiva, una ocasió perfecta per seguir creixent com a grup i com a individus en un entorn lúdic i especial.