Les colònies a Castell Vell

Un estiu més acomiadem ens emportem la motxilla plena de bons moments i bons records de les colònies de 3r i 4t de primària!

Hem passat una setmana increïble al Castellvell, on hem pogut gaudir de l’entorn, les activitats i la companyia d’un gran grup de nens i nenes. Aquests dies han estat carregats de sortides en btt i rutes a peu per diferents racons del Parc Natural, com la Torrassa i la Font del Ferro. Hem pogut conèixer l’entorn i millorar les nostres habilitats a la muntanya, jugant i descobrint totes les possibilitats que la natura ens ofereix. La piscina, l’esport i els jocs pels voltants de la casa han sigut una constant aquests dies, traient el nostre costat més artístic amb els tallers de pintura i fang. Els concursos i nits temàtiques també han sigut una gran font de diversió, no hem parat ni un moment!

Aquesta  convivència i germanor fa que les colònies siguin un dels moments més màgics de l’any, i ja estem comptant els dies que falten perquè arribi l’estiu que ve, per tornar a preparar la motxilla i marxar d’aventura!