Ens acomiadem dels grecs i romans

Ja estem a finals d’una setmana ben intensa. Aquesta nit ens hem fet la dormida a l’escola, plena d’activitats i sorpreses. Vam anar a sopar amb la nostra corona grega, i quan vam arribar al menjador ens vam trobar que estava tot ambientat de l’època. Uaaau quina passada!! Per acabar, la nit va ser molt especial, ja que vam explicar un conte anomenat “Gran viatge a Roma” que es va representar amb ombres xineses. Ens va encantar!! Tots/es ens vam quedar bocabadats i vam voler repetir una altra vegada.

Aquest matí hem fet els jocs olímpics amb el material reciclat. Mitjançant aquests materials, hem creat moltes proves de salts, equilibri, cooperació, circuit, reptes i moltes coses més. Han estat ben divertides i entretingudes.
Us deixem un tastet de fotografies!!