Som Grecs i Romans

Aquesta setmana la màquina del temps ens ha portat a l’època dels Grecs i els Romans. Ens hem posat molt contents, ja que teníem moltes ganes de descobrir-la. Hem començat la setmana fent una sortida al bosc on hem anat a buscar les fulles per fer la nostra corona Grega. Després hem elaborat un mural on hem descobert diferents parts d’aquesta cultura. També hem realitzat la nostra medalla pels futurs jocs olímpics que farem a finals de setmana. A més, avui hem fet de MasterChef on hem tallat diferents fruites i finalment, ens l’hem menjat!! Estava boníssima i ben fresqueta!! Ens ha anat genial amb aquesta calor!!
Ja ens queden poques hores perquè arribi el gran dia de la dormida a l’escola. Tots/es tenim moltes ganes per descobrir les sorpreses que ens esperen!!
Mireu que bé ens ho passem!!