Quina recta final més intensa…

Ja estem a les portes d’acomiadar el casal d’estiu 2022. Com cada dilluns ens ve a visitar l’Olimp, aquesta l’estem acompanyant per Oceania, ens queda poc per despedir-lo. El trobarem a faltar!

Com cada setmana ens ha arribat plenes d’activitats: hem fet collarets amb pasta, hem tenyit la nostra samarreta de color blau, hem pintat fent la nostra obra d’art amb les pedres, jocs d’aigua, proves, reptes, jocs olímpics i moltes activitats més.

Demà dijous anirem a la pisicina d’Alfou, on ens banyarem i ens tirarem pels tobagans. Que divertit!

I per acabar el casal passarem el divendres tirar-nos pels tobogans inflables i per acabar el dia, farem un pica-pica on ens acomiadarem entre tots/es.

Aquestes cinc setmanes ens han passat volant i això vol dir que ens ho hem passat molt bé. Hem après moltes coses i entre tots/es ens emportem una gran experiència i vivències inolvidables que quedaran en el nostre record. El pròxim any repetirem segur! Fins a la propera, petits exploradors!