L’Aventura a la Costa Brava d’EP5 i EP6

Quina setmana més intensa a la Costa Brava amb EP5 i EP6!

L’Aventura Costa Brava va començar dilluns, quan vam arribar a Colera, on ens vam instal·lar al pavelló municipal, que teníem tot per nosaltres.  El primer dia vam fer una volta pel poble i a la platja. El sol ja apretava i res millor que refrescar-nos!

L’endemà, vam fer la ruta de caiac, amb jocs d’equilibri i una cursa final. També vam descobrir què és una salpa, una espècie de medusa que no pica… tot i que val més no arriscar-se 😉

Dimecres va tocar padelsurf i padel XL durant el matí. Tot i la tramuntana, ens vam divertir molt aprenent a fer equilibris per no caure dins d’aigua. A la tarda vam continuar amb jocs al pavelló, activitats a la platja i el joc de la pinça… El coneixeu? Ens va encantar, gairebé tant com el joc de rol de la nit!

Als vespres, aprofitavem l’estona lliure després de sopar per fer un volt pel poble i disfrutar de la nit fins abans d’anar a fer l’activitat de nit al pavelló.

Dijous vam fer una gincana especial en la que vam acabar tan empastifats que vam haver d’anar tot seguit a la platja per rentar-nos! I a la tarda vam continuar amb multiesports (ping-pong, bàsquet, futbol…). I a la nit, fi de festa amb pizzes, ball, karaoke i disco!

Divendres ja de bon matí vam començar a preparar la tornada… tots amb moltes ganes de repetir l’any que ve!