Colònies EP1

UNS DIES DE COLÒNIES A MAS PAGÈS D’EP1 Els dies 8, 9 i 10 de juny, els nens i nenes de primer vam anar de colònies a Mas Pagès, Sant Esteve de Guialbes. Vam aprendre a orientar-nos amb una brúixola, amb un mapa, vam fer una recerca del tresor i una cursa d’orientació. Van ser uns dies on vam conviure i col·laborar tots junts. Que bé ens ho vam passar!
___________________________
_______________________________________________________________________
Aquest correu electrònic conté informació confidencial que és susceptible d’estar protegida legalment. Si vostè no n’és el destinatari previst, recordi que no pot utilitzar-la, distribuir-la, copiar-la, imprimir-la ni emmagatzemar-la en cap suport, totalment ni parcial. Si ha rebut aquest missatge per error, si us plau, notifiqui-ho immediatament a la persona que li ha enviat i esborri el missatge original juntament amb els seus fitxers annexos.
D’acord amb l’establert per la Llei de Protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades procedeixen de la Base de dades de l´Escola Ginebró SCCL , automatitzada i registrada a l´Agència de protecció de dades, amb la finalitat de facilitar-li informació escolar del seu interès. En qualsevol moment vostè podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, oposició i, en el seu cas, cancel·lació, comunicant-t’ho a l´adreça electrònica baixaginebro@ginebro.cat amb indicació de les seves dades.