Colònies d’EP5 a l’Estanyol

Aquest curs les colònies de cinquè han estat un pèl diferents, no hem pogut fer l’acampada, però hem pogut gaudir de tres dies fantàstics envoltats dels nostres amics i amigues i companys/es. Eren unes colònies molt esperades, després d’un curs sense fer-ne i un premi a tota la feina feta. Primer vam anar a conèixer Les Estunes, molt a prop de Banyoles, un indret molt màgic. Vam aprofitar per caminar una mica al costat de l’Estany de Banyoles i dinar al parc de la Draga. Aquests dies de calor l’aigua ha estat molt presents, sempre que podíem ens refrescàvem, ja fos a través de jocs d’aigua o a la piscina. També ens hem superat al rocòdrom i el tir amb arc. No va faltar una mica de ballaruga i xerinola l’última nit, quin ritme!! Vam conèixer en Guifré el Pilós, i el vam acomiadar quan el portaven a Barcelona al metge.
UNES COLÒNIES FANTÀSTIQUES!!