Participem en el projecte “Ens estimem l’escola” del Diari ARA

Enguany l’escola ha participat en el programa “Ens estimem l’escola” que promou el Diari ARA el dia 20 de novembre, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Infància. I hi hem participat amb textos i dibuixos d’alumnes d’EP5 fins a ESO4.

La proposta d’aquest any segons el diari era  “fer una reivindicació de l’escola un cop superat el primer confinament, que va comportar el tancament dels centres. Volíem que expliquessin en primera persona què els agrada de l’escola i què en millorarien.”

El tema va engrescar els nois i noies que van parlar i dibuixar amb sinceritat dels companys, els amics i amigues, i de la connexió emocional que tenen amb els mestres, però també de les estones de pati, del menjador, de les sortides, les excursions i les activitats especials.

Compartim el text de la Judith Pitarch, que va sortir publicat al Diari:

I, d’entre totes les escoles participants, vam ser una de les tres seleccionades per anar a la redacció de l’ARA a dibuixar un diari i compaginar les fotografies amb els seus dibuixos per il·lustrar el diari d’aquest dia tan senyalat. El grup escollit per l’escola va ser EP6 i ens van representar sis nois i noies que ho van fer molt bé i van gaudir d’aquesta experiència conjuntament amb les seves mestres.

Agraïm al diari ARA l’oportunitat de participar en aquest programa i fer que els nostres alumnes, per mitjà dels seus dibuixos, reivindiquessin l’escola en aquest dia Mundial de la Infància.