GR 92: Dijous de kayak!

Dijous.
Ahir vam anar a dormir enmig d’històries de por del Gorka, alguns fent fins i tot bivac a dins el càmping.
A les 7h ens hem llevat, recollit tendes i esmorzar. A les 9:15 estàvem a la platja per començar l’activitat estrella: ruta amb Kayak pel Cap de Creus!

En kayaks dobles tots els nois i en kayak individual els monitors, hem fet una ruta ESPECTACULAR des de Port Lligat fins el Far del Cap de Creus. Amb una mar molt tranquila, vent lleuger de Sud i amb la companyia d’algunes medusses roses, hem recorregut tot de cales, platges i penya-segats navegant fins a la impressionant Cova de l’Infern (ja veureu les fotos que guapes). Allà hi hem estat força estona i després hem tornat ara ja en línia recta fins altre cop a Portlligat. Podeu veure la ruta aproximada a la següent web. Avui hem fet braços eh! www.kayakingcostabrava.com/es/excursion/ruta_por_el_cap_de_creus_un_dia/1/

Un cop a Cadaqués altre cop, hem dinat i passades les 16h ens hem posat en marxa altre cop ja direcció Cala Joncols perpassar la darrera nit, si podem aquest cop si amb vivac!

El cansament es fa notar, però el ritme tant de caminar aquests dies com de remar avui ha estat impressionant, i tot l’equip de monitors que acompanyen i els visitants d’avui (Ona, Oriol i el professor de la casa Jose) estan d’acord en què estan aguantant i gaudint moltíssim!

Us passem fotos d’ahir sopant, d’avui a primera hora i del moment de continuar caminant. Del Kayak no n’hem fet amb el mòbil (òbviament) i us les penjarem la setmana que bé (en tenim moltíssimes, teníem dues càmeres aqüàtiques!)
[image: Imatge en línia 1][image: Imatge en línia 2][image: Imatge en línia 5][image: Imatge en línia 6][image: Imatge en línia 3][image: Imatge en línia 4]