7è Jove Campus de Recerca de la UdG

Enguany, i des de fa ja tres anys, tornem a participar en el Jove Campus de Recerca de la Universitat de Girona, una iniciativa que pretén aconseguir un *acostament entre l’ensenyament de secundària i el món universitari* mitjançant activitats d’introducció a la recerca. L’objectiu d’aquest projecte és posar a l’abast de totes aquelles ments inquietes i amb ganes d’adquirir coneixements un conjunt de recursos de la Universitat per tal que puguin *introduir-se al món de la investigació* i, en particular, *avançar en els seus treballs de recerca de batxillerat*. També pretén que els joves estudiants puguin conèixer i entrar en contacte amb investigadors consolidats i investigadors que estan en curs de fer la seva tesi doctoral a la UdG. El campus acull un màxim de 60 estudiants en diferents grups de recerca per dur a terme *activitats de formació en recerca*, així com treballs pràctics en els laboratoris de diferents grups de recerca de la UdG. Al llarg de les dues setmanes es fan *un seguit de tallers i activitats complementàries *que aportaran eines que seran útils per desenvolupar el treball de recerca de batxillerat. En aquesta edició ha estat acceptat i ha participat el nostre alumne de 1r de batxillerat científic, en *Marc Rulló*.