ALGUNS MOMENTS DEL 2n TRIMESTE – EI4

Ara que s’acosta el final de trimestre les mestres d’EI4 hem preparat aquest vídeo amb un recull dels millors moments:

________________________________________________________________________________________________
Aquest correu electrònic conté informació confidencial que és susceptible d’estar protegida legalment. Si vostè no n’és el destinatari previst, recordi que no pot utilitzar-la, distribuir-la, copiar-la, imprimir-la ni emmagatzemar-la en cap suport, totalment ni parcial. Si ha rebut aquest missatge per error, si us plau, notifiqui-ho immediatament a la persona que li ha enviat i esborri el missatge original juntament amb els seus fitxers annexos.
D’acord amb l’establert per la Llei de Protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades procedeixen de la Base de dades de l´Escola Ginebró SCCL , automatitzada i registrada a l´Agència de protecció de dades, amb la finalitat de facilitar-li informació escolar del seu interès. En qualsevol moment vostè podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, oposició i, en el seu cas, cancel·lació, comunicant-t’ho a l´adreça electrònica baixaginebro@ginebro.cat amb indicació de les seves dades.
*P* Abans d’imprimir aquest e-mail pensa si és realment necessari. El medi ambient és responsabilitat de tots, tinguem-ne cura.