Apunts informàtics per començar el curs

Hola. Bon dia.
A punt per començar el curs, us volem fer uns comentaris respecte a temes informàtics:
– Cada professor ja té un cable (convenientment etiquetat) amb el qual poder projectar i/o sentir audio mitjançant les caixes instal·lades a totes les aules (excepte els seminaris de l’aula 14). Només dir-vos que estem esperant uns allargadors (que arribaran aquesta setmana) que alguns de vosaltres necessiteu per a poder connectar l’audio (ja tenim identificats qui de vosaltres necessita aquest allargador. No patiu!!!). Hem comprovat que cada projector funcioni correctament però, tot i així, si teniu algun problema no dubteu en preguntar-nos. – Les úniques aules que no tenen altaveus fixes, són les descobertes: aula 10 (química), aula 9 (física), i aula 13 A. Recordeu que disposem d’un parell d’altaveus portàtils (són força potents i es van comprar l’any passat) que estan disponibles. – Recordeu que només tenim connectada amb HDMI l’aula 11. Hem d’acabar de decidir les altres quatre aules (de moment) restants on habilitar aquest tipus de connexió. – Ahir es van deixar enllestits i preparats per fer-los servir, els 10 portàtils NetBook nous que s’han comprat per aquest curs. – Ja hem donat d’alta els usuaris de correus d’aquells alumnes nous. Així doncs aquests són alumnes de 1er Batxillerat, CAFE i 1er SMX. La resta continuen amb el seu correu de l’any passat. Recordeu que la contrasenya d’aquests nous comptes són nomcognom123.
Molta sort a tothom!!. Qualsevol consulta, no dubteu en preguntar-nos
Iván.