Els alumnes de SMX visiten l’exposició THE BIG BANG DATA

El divendres 17 d’Octubre els alumnes de 1r i 2n del cicle formatiu de SISTEMES MICROINFORMÀTICS I XARXES han visitat al centre de cultura contemporània de Barcelona, THE BIG BANG DATA. L’exposició, molt visual i atractiva ens mostra d’una forma molt amena i entenedora fets com que la producció de dades en quantitats massives és un dels fets fonamentals del nostre temps o que les nostres accions produeixen empremtes digitals on queden capturats els nostres desitjos, pors i esperances. En resum, aquesta exposició explora els efectes de la dadificació del món, un procés tan determinant al segle XXI com ho va ser l’electrificació al segle XIX. Us animem a que hi aneu… Trobareu més informació a bigbangdata.cccb .org/ <lm.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fbigbangdata.cccb.org%2F&h=NAQH-PiE7&enc=AZM2VN1WlGWOjE3hODlrBRa8h1fRwrPRbiUGzKqN6NVK5CoLh01Cvkm2KZXD8C_rBZpJIoS2syvYhyPzPiQbEQGaJYEWAWvi3DZ7biY4sQiDuAjBmLlqs0lM…>