Lectura compartida de “El cafè de la Marina”

Els alumnes de 2n de batxillerat van fer la lectura sencera d’un dels dos llibres de lectura obligatòria del curs: *El Cafè de la Marina*, de Josep M. de Sagarra.
L’activitat, que es va realitzar a la sala d’actes del Taller divendres a la tarda va estar dinamitzada per Mireia Chalamanch, actriu i directora teatral i Joan Carles Navarro, filòsof i postgrau de literatura digital, a petició del Departament de llengua catalana i literatura del Taller Ginebró.
Moltes gràcies tant als organitzadors com al nombrós grup d’alumnes que hi va participar per la implicació en la lectura, en recrear l’ambientació, generar un clima distès, alhora que d’una gran atenció i per aconseguir que compartir una lectura obligatòria un divendres a la tarda resultés ser divertit, enriquidor i una vivència que ningú dels que hi va participar oblidarà.