Rodolfo Galdeano s’ha doctorat a la Universitat de Girona amb la qualificació d’excel·lent “Cum Laude”

Després de molts anys d’estudi i treball, dimarts dia 10 de desembre, en Rodolfo Galdeano, mestre de secundària de l’escola, va presentar la seva tesi doctoral titulada: “La Història moral de Catalunya de Pere Gil (1550-1622) i la historiografia catalana de l’època moderna” a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona.

La tesi ha estat dirigida per en Xavier Torres i Sans, catedràtic d’Històrica Moderna de la Universitat de Girona i per en Joaquim Garriga i Riera, catedràtic d’Història de l’Art de la Universitat de Girona i membre de l’Institut d’Estudis Catalans.

El jurat estava composat Eulàlia Duran, Creu de Sant Jordi, catedràtica de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona, membre de l’Institut d’Estudis Catalans; Ricardo García Cárcel, membre de la Reial Acadèmia de la Història i catedràtic d’Història Moderna de la Universitat Autònoma de Barcelona; i el jesuïta Josep Maria Benítez, professor emèrit de la Universitat Gregoriana de Roma.