GR92: novetats!

Tenim moltes novetats del GR92.
Ahir van fer l’etapa prevista fins al Port de la Selva, van dinar i comprar tot el necessari i van sortir direcció Cala Tavallera.
Tot i això, el grup va decidir saltar-se el vivac de cala Tavallera i caminar d’una sola tirada fins a Cadaqués. Pel què ens diuen han preferit fer un esforç i tenir tot avui dimecres per descansar de la calor i el pes de les motxilles.
Així que ahir a les 21h sopaven a les afores de Cadaqués amb unes vistes precioses, i arribaven de nit. Han fet el vivac a la platja del Ros del mateix municipi, on avui s’han llevat amb una foto de postal (us la posem!)
Tenim les primeres anècdotes: alguna picada de medussa i d’eriçó, han vist moltíssims peixos i s’han banyat en cales guapíssimes. Ha comprat i fet els menús ells mateixos i estan molt contents de la ruta!
Avui per tant dia de descans (merescudíssim!) a Cadaqués: passejar, dinar bé, jocs i dinàmiques a la platja, banyar-se entre les roques fantàstiques del Cap de Creus…
A la tarda l’Oriol pujarà a veure’ls i a dormir-hi, i sembla ser que els hi portarà alguna sorpresa per agafar forces!!!!
Us passem fots: Arribada a Port de la Selva, sopar a la intempèrie i despertar a Cadaqués!