CARTES ALS HOSPITALS II. Carta del Marcel

En temps de confinament, davant d’aquest virus que se’ns està emportant tantes persones de prop i de no tan a prop, persones també d’altres països del món, la feina del personal sanitari és importantíssima.

Els metges, les metgesses, les infermeres i els infermers, els auxiliars, el personal de neteja, els que truquen i estan al darrere del taulell atenent els malalts cada dia es deixen la pell per combatre el coronavirus. Els pacients que estan ingressats als hospitals no poden tenir la família a prop i se senten sols.

Davant d’això, els alumnes de 4t d’ESO ens vam sumar a la iniciativa de fer-los arribar la nostra companyia, les nostres cartes, als hospitals. No les podem posar totes, però us n’hem seleccionat algunes perquè les pugueu llegir.

Hola! Sóc en Marcel, un estudiant de 4t d’ESO. Simplement volia donar-vos les gràcies, a vosaltres metges, metgesses, infermeres i infermers per fer la feina tan bé, fent-la amb el perill de saber que vosaltres i els vostres éssers estimats podeu ser contagiats per aquest virus.

La realitat és que vosaltres sou els vertaders herois i no els futbolistes o els grans empresaris; vosaltres demostreu cada dia que sense metges i personal sanitari estaríem tots morts. No puc empatitzar amb vosaltres, ja que no sóc metge i m’he hagut de quedar a casa, però em puc imaginar la immensa feina que feu i l’estrès que porteu a sobre. Us demano que no tireu la tovallola; heu estudiat carreres universitàries llarguíssimes amb moltes “pegues” per aconseguir el treball tan desitjat que per a vosaltres és ser metge i que no sempre ha estat prou valorat.

Ara us heu trobat aquest virus contra el qual heu de lluitar amb l’ajuda de tots nosaltres.

Estic segur que plegats ho aconseguirem! Una abraçada!