El gran dia ha arribat, Astronautes!

L’últim dia d’aquest llarg viatge ha arribat i amb ell una barreja d’emocions molt intenses. Al llarg d’aquests últims dies hem estat preparant aquesta cloenda amb molta il·lusió, ganes de passar-ho bé i de convidar a tots els familiars a acomiadar aquest casal d’estiu en el qual hem viscut tantes aventures.

El dia ha començat amb una gran sorpresa! Un planetari bombolla ha vingut a l’escola i ens ha dut a fer un viatge pels diferents planetes del Sistema Solar, acompanyats d’en Nil i el seu conillet. Quina aventura més divertida i emocionant! Al sortir, hem pogut tocar i agafar un trosset de meteorit que molts anys enrere va caure al Planeta Terra.

Però la sorpresa no ha acabat aquí, ja que mentre no hi érem, els habitants del Planeta Espurna ens han deixat una carta i un potet i quan hem arribat a la classe l’hem trobat. En aquesta carta hi havia unes instruccions que explicaven com preparar una poció màgica per salvar el planeta Terra. Els hem seguit i ens hem begut una culleradeta d’aquesta barreja i… PUF… un munt de confeti ha sobrepassat els nostres caps i una pluja de medalles ha aparegut. Per fi, els i les astronautes hem aconseguit salvar el nostre planeta!!!

A continuació, quan els nens i nenes de Primària han tornat del planetari, ens hem reunit tots junts i hem fet una gimcana final. Què divertit ha estat tot plegat!

En acabar, les famílies ja han arribat i tots junts hem anat cap a la pista per ensenyar-los la sorpresa que els havíem preparat:

Finalment, per concloure amb aquest gran matí hem anat al menjador a fer un pica-pica i entre riures, petons i abraçades ens hem acomiadat d’aquest casal d’estiu!

Tots els monitors i monitores us desitgem que passeu un estiu estel·lar, ple de noves aventures i que, de tant en tant, si voleu, feu un viatge per l’espai amb les vostres motxilles d’astronautes, els carnets i els records d’aquest casal d’estiu!