Quina recta final més intensa…

Aquesta última setmana al Planeta Espurna ha arribat carregada d’activitats, no només en aquest planeta sinó també per acabar d’enllestir els últims preparatius per a la cloenda.

Abans però, tenim moltes ganes d’ensenyar-vos com hem començat cadascun dels dies del casal d’estiu:

Dimecres, per escapar-nos una miqueta de la calor d’aquest càlid planeta vam anar a la piscina municipal, on ens vam refrescar, nedar i, fins i tot, ballar dins l’aigua!

A la tarda, vam començar un laboriós però imprescindible taller que va consistir en crear una motxilla d’astronauta, perquè aquest estiu, després del casal, si mai volem tornar a l’espai ho puguem fer des de casa. En una tarda, però, no en vam tenir prou. Així que dijous la vam continuar i acabar.

A més a més, un cop enllestida ens vam pintar les cares i ens vam posar la nostra corona de foc i així de guarnits vam passar una tarda molt divertida. Aquest mateix dia, també vam crear l’interior d’una nau espacial, juntament amb Primària. La sorpresa va ser que l’interior de la nau brillava, ja que vam utilitzar materials fluorescents. Quina passada! Amb moltes i moltes ganes, després de preparar la cloenda amb molta il·lusió, vam esperar que divendres arribés…