Dia de caminar, acampar i gaudir de l’entorn!

Ja hem creuat l’equaçdor de la setmana i ja ens coneixem Colera com si fos casa nostra!

Ahir ens vam llevar i vam fer cap al Mirador dels Canons i la Platja d’en Carbassó en una agradable excursió. Quin paisatge! I quina aigua! Tot fent snorkel podem veure-hi de tot: estrelles de mar, garotes, tomàquets i cogombres de mar, peixos diversos…

Després de dinar un entrepà a l’ombreta, que fa calor, vam tornar a Colera per fer una gimcana de descoberta i orientació del poble, que té molts racons amagats. Fins i tot vam col•locar i registrar un geocaching, el Ginebró deixa petjada a la Costa Brava!

Ja al vespre vam anar fins a Molinàs on hem acampat i fet bivac. El cel estava moooolt estrellat i ens vam adormir tot explicant llegendes gregues de les constel·lacions.

Aquest matí, de tornada al poliesportiu de Colera, hem recollit residus del camí per compensar l’ajuntament per la cessió de l’espai. Ja estem fent el dinar i cap a la platja hi falta gent!