Hem rebut una sorpresa!

Avui els nens i nenes de Primària hem rebut una sorpresa molt i molt dolça. Quan hem arribat al casal ens hem trobat la classe a les fosques i plena de globus i algun d’ells amb sorpresa. Però per aconseguir agafar la sorpresa hem hagut de petar tots els globus d’un a un fins que no en quedés cap inflat. La sorpresa que hi havia dins de cada globus era un paquet de llaminadures. Què bones estaven i quina manera més maca de començar el dia!

Després d’esmorzar hem estat fent una gimcana amb diferents proves i en alguna d’elles ens hem quedat ben xops i xopes. La última prova ha estat la més divertida, hem jugat al joc de les cadires però sense eliminar-nos, simplement trèiem una cadira cada vegada fins que ens hagut d’asseure tots els nens i nens a una sola cadira! Ha sigut un joc molt divertit.

Aquesta tarda hem seguit creant el nostre planeta. Després de pintar-lo tot de color blau hi vam dibuixar algunes illes i continents i les vam omplir de sorra, ens van quedar molt i molt xulos!! Ja tenim ganes de veure’ls tots acabats i de poder construir el nostre planetari.